RE: Wątek testowy - spam zone -
natan - 06-13-2019
Nikt nie spamuje???
K16 oryginał vs hybryda
Inhalator - 06-13-2019
Ja spamuje ????
Tia ????
Zamiast emotek sa znaki zapytania
DTM0441 - 06-13-2019
Zdjęcia mi nie wchodzą z telefonu. Dziwne bo z kompa dodawalem
natan - 06-13-2019
Wchodzą zdjęcia z telefonu tylko trzeba nakombinować
Inhalator - 06-14-2019
Mi takze wchodza bez problemu
natan - 06-14-2019
Poradźcie coś jak samemu naprawić te odklejoną skórę?
DTM0441 - 06-14-2019
Daj sobie spokój. naprawialem to ale nie jest to warte pracy. Osobiście mam kupione kilka zapasowych kompletów i wymiana jest najlepszą opcją. Mam kilka w Bochni więc jeśli chcesz to mogę odsprzedać tył
Wchodzą
jarek5042 - 06-15-2019
Witam, zaglądam tu po latach i powiedzcie mi proszę co stało się z dawnym forum? masakra, jak ktoś ładnie to ujoł "skarbnica wiedzy"
natan - 06-15-2019
(06-15-2019, 11:46)jarek5042 napisał(a): Witam, zaglądam tu po latach i powiedzcie mi proszę co stało się z dawnym forum? masakra, jak ktoś ładnie to ujoł "skarbnica wiedzy"
Ja się też podłączam do pytania dlaczego stare forum umarło?
Serwery gdzieś padły czy co?
Ola - 06-15-2019
Informacja, która została zamieszczona jakiś czas temu na oficjalnym Klubowym fanpejdżu na fejsbuczku:
"Co się stało z forum CT? Słowo na niedzielę...
To pytanie słyszymy co chwilę.
Forum było na serwerze płatnym i działało na komercyjnym oprogramowaniu. Koszt utrzymania był dość wysoki bo okolo 1500zl rocznie, aczkolwiek była to kwota dla nas osiągalna i akceptowana.
W wyniku różnych zdarzeń usługodawca zmienił nam taryfę na ponad 10x wyższa i koszt utrzymania serwera wzrósł do około 15000zl rocznie
Wygasła licencja na oprogramowanie. Baza której nie mielismy kopi zapasowej została skasowana.
Osobiście nie widzę sensu w dzisiejszych czasach stawiania forum od nowa. Szczególnie ,ze nawet na starym mało kto pisał a jego główną zaletą i siłą była baza wiedzy zgromadzona przez 18 lat istnienia klubu.
Świat pędzi dalej.. widzimy się w październiku na torze w Łodzi. Zachęcamy do rezerwacji aby przypadkiem i złoty za chwilę nie podzieliły losów forum.
Osobiście też zachęcam klubowiczy do bardziej aktywnego włączenia się w organizację zlotow.
Otwarta jest dyskusja co robimy że stroną- bo pod naszą domeną póki co jest pusto
Moze ktoś czuje się na siłach coś stworzyć i aktualizować o bierzace sprawy?
O kontakt prosimy osoby które czują się na siłach w miarę szybko coś ogarnąć i najlepiej samemu a nie przez brata szwagra..
Póki co funkcjonujemy głównie na FB."